Onze camping

Camping Les Suchères

In het groene hart van Frankrijk, op nog geen 825 km van Utrecht, ligt Camping
Les Suchères. Een sfeervolle familiecamping met 38 ruime kampeerplaatsen voor tent, caravan of camper en 21 mobilhomes (opgesteld een separaat terrein).
De unieke opzet van het kampeerterrein zorgt ervoor dat alle plaatsen vrij zicht hebben op het grote speelveld. Ouders hebben vanuit hun luie stoel goed zicht op de spelende kinderen en kunnen ze zo dus perfect in de gaten houden.

 

Plattegrond Camping Les Sucheres NL

 

Het speelveld is ingericht met leuke speeltoestellen en een grote zandbak. Ook zijn er prachtige bomen en struiken die heerlijke plekjes bieden voor een gezellige picknick. Op het kampeerterrein is ook ruimte gemaakt voor een kinderboerderij.

 

DSC_2508De kinderen kunnen de kleine dieren zoals konijnen, kippen, cavia’s verzorgen en heerlijk met ze knuffelen. Hier zal ook regelmatig een dierenverhaal worden voorgelezen. Camping Les Suchères is een prachtig mooie plek waar je als gezin thuiskomt in Frankrijk.

 

De camping beschikt over een sfeervol restaurant. Hier kun je dagelijks genieten
van de kookkunsten van Anneke. Het terras is iedere dag geopend vanaf 09.00 uur.
Bij het afhalen van je stokbrood en croissants kun je onder het genot van een kopje koffie je mail lezen of genieten van het uitzicht over de Franse Campagne.

 

IMG_3637In de middag is het terras een ontmoetings- plaats voor jong en oud. Neem een vers gezet
kopje thee, een overheerlijke koele ijscoupe of een goed glas wijn met een klaasplankje .. of bitterballen!'s Avonds kies je voor een 3 of 4 gangen diner of gewoon voor een "plat du jour".
IMG_3578      DSC_7420

 

Naast het speelveld heeft de camping een groot familiezwembad, waarbij heerlijke ligstoelen en parasols staan. In de nabije omgeving van de camping liggen twee prachtige recreatiemeren. Kinderen kunnen er naar hartenlust spelen met zand en water. Je kunt er ook waterfietsen huren of dobberen in je opblaasboot.

 

De camping beschikt over goede sanitaire voorzieningen die uitstekend worden schoongemaakt. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van 10 ampère stroom. Op de camping is gratis Wifi beschikbaar. Verder kun je gebruikmaken van een uitgebreide bibliotheek met boeken en tijdschriften.

 

Voor zowel kinderen als ouderen organiseren wij allerlei activiteiten, zoals kanoën, vissen, zeskamp, jeu de boules, kampvuur, wandel- en fietstochten.

.

IMG_4033

.

Camping Les Suchères is een uitstekende uitvalsbasis op reis naar en van zuidelijker gelegen gebieden. De autoroute A71 en Route Nationale zijn dichtbij. Even een paar dagen genieten van de gemoedelijke gezelligheid op de camping. Je komt helemaal tot rust en kunt uitgerust de reis vervolgen.

.

Download
Plattegrond

Download en print de plattegrond van onze camping, zodat u een goede indruk krijgt van het terrein en de plaatsen.

Download

Prijzen
Tarieven

Voor onze camping hebben we tarieven voor het hoogseizoen, van juli tot en met augustus, en tarieven  ..

Tarieven

Download
Routebeschrijving

Onze camping ligt op nog geen 825 km van Utrecht en hieronder kunt u de routebeschrijving downloaden/printen.

Download

Boek nu! 
Reserveren

Boek nu uw plaats op onze camping, zodat u altijd verzekerd bent van een mooie plek op onze camping ..

Reserveren