CAMPING NIEUWTJES – Activiteiten tijdens jouw verblijf

Op Camping Les Suchères worden in het hoogseizoen dagelijks activiteiten georganiseerd. Voor jong en oud! Elke ochtend verzorgen we met elkaar de dieren. De ezels, geiten, kippen, konijnen, maar ook onze honden, zijn hier dol op.

SAM_2899Wij hebben een kinderboerderij, een uniek speelveld, een groot familiezwembad en veel speelgoed. Denk bijvoorbeeld aan fietsjes, driewielers en loopfietsen. We organiseren voor kinderen verschillende activiteiten.
Ga je mee knutselen, koekjes bakken, hutten bouwen of vissen? Of wil je graag meedoen aan een speurtocht, een heuse zeskamp, de zwemvierdaagse, een kampvuur of … ? Het is gewoon te veel om op te noemen! Wij vinden het vooral leuk om aan te sluiten bij de ideeën en leeftijden van de kinderen. Wekelijks gaan we kanoën op de Sioule. Een avontuurlijk uitje voor het hele gezin dat we afsluiten met een grote familiebarbecue op ons terras.

omgeving

 

Vergeet vooral niet je wandelschoenen mee te nemen. De Auvergne is een waar wandelparadijs voor natuurliefhebbers.

De sportieveling kan zich op zijn racefiets of mountainbike geweldig uitleven op de steile hellingen en pittige afdalingen van de Combrailles.
En voor degenen die het wat rustiger aan willen doen: er zijn ook voldoende leuke routes in de omgeving voor de gewone fiets en de e-bike.

 

Verder houden wij regelmatig spelletjesavonden of jeu de boules toernooitjes. De gezelligheid en het ontmoeten van andere gasten staan daarbij voorop. Op zondagochtend drinken we met elkaar koffie, waarbij een lekker stukje taart niet mag ontbreken. Ook in het voor- en naseizoen is er voor onze gasten voldoende te beleven op de camping!

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.