Tunneltent & Bungalowtent

Tunneltent

Wij verhuren compleet ingerichte tenten voor 4 tot 5 personen.

De tenten zijn voorzien van uitstekende bedden met een hoofdkussen en 1-persoonsdekbed, koelkast, keukeninventaris, stoelen, picknicktafel, tuinset, etc.

Voor de allerkleinsten kun je een campingbedje en kinderstoel reserveren. De tenten staan op prachtige plaatsen rondom het grote speelveld.

In het hoogseizoen worden de alle huuraccommodaties van zaterdag tot zaterdag verhuurd. In het laagseizoen kan hiervan worden afgeweken.

Laagseizoen mei/juni/september 2020

    Prijs
Per nacht    60,00
Per week    420,00


Hoogseizoen juli en augustus 2020

    Prijs
Per week    595,00

 

Extra huur mogelijkheden

    Prijs
Kinderpakket (kinderstoel & campingbed)    20,00
Lakenpakket   7,50
  • Prijswijzigingen of typefouten voorbehouden
  • Verplichte eindschoonmaak: € 35,00
  • Toeristenbelasting € 0,40 per dag (per persoon vanaf 18 jaar)
  • Aanbetaling 25% van de reissom; restant 4 weken voor aankomst.

Tunneltent2

 

Voor alle reserveringen geldt:

Na ontvangst van de reservering ontvangt u per e-mail een reserveringsoverzicht met daarbij het verzoek een aanbetaling van 25% aan ons over te maken. Zodra wij de aanbetaling hebben ontvangen is de reservering definitief. Wij vragen u om tenminste 4 weken voor aankomst het restant van de reissom aan ons over te maken. Voor alle reserveringen berekenen wij € 17,50 als bijdrage voor de reserverings- en administratiekosten.

Mocht je door omstandigheden genoodzaakt zijn de reservering te annuleren dan gelden de volgende annuleringsvoorwaarden: indien je tenminste 6 weken voor de aankomstdatum annuleert, berekenen wij de aanbetaling als kosten; wanneer je minder als 6 weken voor de aankomstdatum annuleert, zullen wij de volledige reissom in rekening brengen. We adviseren om een annuleringsverzekering af te sluiten.