Safaritent

Safaritent

Op de mooiste plaatsen van onze camping staan een prachtige safaritenten opgesteld.

Compleet ingericht en voorzien van alle gemakken kun je deze safaritenten huren voor 2 of max. 6 personen.

Er zijn 2 slaapcabines beschikbaar voorzien van een 2-persoonbed en een stapelbed.

Safaritent L

Een compacte safaritent van 6 meter lang en 4 meter breed. Er is een prachtige overkapte veranda van 3 meter lang. Fijne grote raampartijen, met veel ventilatiemogelijkheden. De Safaritent L is voorzien van 2 slaapcabines met een 2-persoonsbed en een stapelbed. Zoals voor alle huuraccommodaties geldt, is er een complete keukeninventaris met koelkast beschikbaar en zijn de bedden voorzien van een hoofdkussen en 1-persoonsdekbed. Er is een verrijdbaar keukeneiland beschikbaar die je gemakkelijk buiten kunt plaatsen zodat je heerlijk in de buitenlucht kunt koken.

Laagseizoen mei/juni/september 2020

    Prijs
Per nacht    70,00
Per week   475,00

 

Hoogseizoen juli en augustus 2020

    Prijs
Per week    890,00

Safaritent XXL

Deze grote safaritent is 7 meter lang en 5 meter breed en er is een overkapte veranda van 2 meter. Heerlijk veel ruimte, zodat de kinderen buiten of binnen kunnen spelen. Er is een verrijdbaar keukeneiland beschikbaar die je gemakkelijk buiten kunt plaatsen zodat je heerlijk in de buitenlucht kunt koken. Zoals voor alle huuraccommodaties geldt is er een complete keukeninventaris met koelkast beschikbaar en zijn de bedden voorzien van een hoofdkussen en 1-persoonsdekbed.

Laagseizoen mei/juni/september 2020

    Prijs
Per nacht    70,00
Per week   475,00

 

Hoogseizoen juli en augustus 2020

    Prijs
Per week    1090,00

Voor alle reserveringen geldt:

Na ontvangst van de reservering ontvangt u per e-mail een reserveringsoverzicht met daarbij het verzoek een aanbetaling van 25% aan ons over te maken. Zodra wij de aanbetaling hebben ontvangen is de reservering definitief. Wij vragen u om tenminste 4 weken voor aankomst het restant van de reissom aan ons over te maken. Voor alle reserveringen berekenen wij € 17,50 als bijdrage voor de reserverings- en administratiekosten.

Mocht je door omstandigheden genoodzaakt zijn de reservering te annuleren dan gelden de volgende annuleringsvoorwaarden: indien je tenminste 6 weken voor de aankomstdatum annuleert, berekenen wij de aanbetaling als kosten; wanneer je minder als 6 weken voor de aankomstdatum annuleert, zullen wij de volledige reissom in rekening brengen. We adviseren om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Safaritent eettafel

Uitzicht Safaritent