RESTAURANT

In ons sfeervolle restaurant kun je elke dag genieten van de kookkunsten van Anneke. Of het nu gaat om een petit dejeuner voor een goede start van de dag of een gezellig diner met gezin of vrienden. Er zijn vele mogelijkheden!

IMG_3570

We vinden het leuk om gevarieerde, verse maaltijden te serveren. Wat dacht je van een klassiek Frans stoofpotje, Moules-frites of … een heerlijk pikante Thaise curry? Wij maken zoveel mogelijk gebruik van regionale seizoensproducten en koken zonder pakjes en zakjes.

Daarom kunnen wij ook goed rekening houden met (dieet)wensen. Het is prettig als je reserveert voor
ons restaurant .. maar op de dag van aankomst is er altijd een maaltijd beschikbaar!

Als je tijdens de vakantie even geen zin hebt om te koken, dan kun je altijd een maaltijd komen afhalen. Bijvoorbeeld een ‘plat du jour’, frites met snacks of een heerlijke, huisgemaakte pizza met salade. Lekker én makkelijk.

Ons terras is dagelijks vanaf 09.00 uur geopend. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie kun je je mail lezen of genieten van het uitzicht over de Franse Campagne. In de middag is het terras een ontmoetingsplaats voor jong en oud. Een kopje thee, een overheerlijke ijscoupe of een goed glas wijn met een klaasplankje of bitterballen 🙂

restaurant